Grote Demag order vanuit Noorwegen

Demag order Noorwegen

Het kraan- en transportbedrijf Crane Norway Group heeft 11 Demag-kranen besteld, variërend van 100 tot 650 ton. 

De kranen bestaan uit een 100-tons vierassige AC 100-4L, drie 130-tons vijfassige AC 130-5s, twee 160-tons vijfassige AC 160-5s en vier 250 tons vijfassige AC 250-5 All Terrain-kranen, plus een 650 ton CC 3800-1 rupskraan.

Chief executive Trond Helge Skretting zei: “We hebben een aanzienlijk aantal nieuwe Demag All Terrain-kranen in onze vloot. De Crane Norway Group heeft zijn voortdurende steun getoond en gelooft in de Demag-productlijn door deze kranen te bestellen. Elk aspect komt tegemoet aan onze behoeften, van prestaties tot veiligheidskenmerken en van transport tot efficiëntie en snelheid van montage.”

Demag/Terex, verkoopdirecteur Europa en Rusland, Lee Maynard, voegde hieraan toe: “We zijn verheugd om als voorkeursleverancier te zijn gekozen voor dit belangrijke pakket. Ze waren erg onder de indruk tijdens een fabrieksbezoek met de kwaliteit van de producten die we produceren bij Demag. Dit is een groot succes voor ons in Noorwegen en om te zeggen dat we blij zijn is een understatement. We kijken er naar uit om onze relatie verder te laten groeien naarmate we verdergaan in de toekomst.”

Met het hoofdkantoor is gevestigd in Sola, Zuid-Noorwegen, is Crane Norway Group in 2016 opgericht door een aantal Noorse kraanbedrijven. De vloot van het bedrijf bestaat uit 150 kranen, variërend van 30 tot 155 ton / meter.

Overig nieuws