Delta-Q introduceert nieuwe Lithium acculaders

Delta-Q heeft vier nieuwe hoogfrequente Lithium-acculaders uitgebracht. De ICL1200 en de ICL1500 in 85V- en 120V-modellen in de ICL-serie van de fabrikant voldoen aan de vraag van klanten om hogedrukspanningsladers te produceren, zei het bedrijf.

De ICL1200 en ICL1500 leveren respectievelijk 1200W en 1500W. De 85V-modellen zijn ontworpen om Lithium-batterijsystemen van elke Lithium-ion-chemie optimaal te laden van 14 tot 24 cellen in serie, waarbij de 120V-modellen 21 tot 34 cellen in serie laden.

De nieuwe Lithium-oplader is geschikt voor gebruik op elke elektrische machine, waaronder scooters, lichte elektrische voertuigen, maar ook hoogwerkers.

Standaardfuncties omvatten een breed AC-ingangsbereik, waarbij de oplader van de ICL-reeks overal op de wereld kan werken op elk eenfasig elektriciteitsnet. Met een volledig aanpasbaar, in de praktijk vervangbaar kabelontwerp en de mogelijkheid om op te treden als zowel een on-board als een off-board lader, is de ICL-reeks ontworpen om originele OEM’s flexibiliteit te bieden bij het ontwerp en de implementatie.

De ICL-serie, net als de rest van Delta-Q-producten, heeft een IP66-classificatie om te beschermen tegen vuil en vloeistoffen.

Overig nieuws