Isoli stelt distributeur aan in Oman

Het Teejan Equipment sales team

De Italiaanse fabrikant Isoli heeft Teejan Equipment aangesteld als nieuwe distributeur voor Oman.

Teejan zal verantwoordelijk zijn voor alle verkopen, service en garantie voor de hoogwerkers van Isoli, waarvan de eerste twee stuks in november naar het Muscat-depot van het bedrijf zullen worden gebracht. Het bedrijf, dat in 1974 werd opgericht, beschikt over extra depots in Salalah, Sohar en Duqm en biedt een breed scala aan bouwmachines en industriële apparatuur, waaronder Dieci verreikers, Palazzani-spinhoogwerkers en Imer schaarhoogwerkers.

Teejan sales director Arun P.M. zei: “We zijn heel blij dat we deze overeenkomst met Isoli hebben bereikt. Het stelt ons in staat om onze klanten een reeks hoogkwalitatieve, hoogpresterende autohoogwerkers te bieden, waar nu veel vraag naar is in Oman.”

Isoli’s regionale verkoopmanager, Giorgio Caberlotto, voegde hieraan toe: “We kennen Teejan als een serieus en betrouwbaar bedrijf. Het is goed gepositioneerd om via zijn netwerk verkoop, service en ondersteuning te bieden. Isoli is nu wereldwijd stevig gevestigd als een gerespecteerde leverancier van autohoogwerkers, hersteleenheden en militaire voertuigen en wij geloven dat de samenwerking met Teejan een betrouwbaar en succesvol merk in Oman kan creëren.”

Overig nieuws