2.000e roterende Magni geleverd

De overdracht van de nieuwe Magni-machines

Het Duitse verkoop- en verhuurbedrijf Gruma heeft 11 Magni-verreikers in ontvangst genomen, waaronder de tweeduizendste 360 graden roterende telescopische verreiker van de fabrikant.

De order omvat negen 18-meter / vier-tons RTH 4.18 verreikers, plus een 20 meter / zes ton TH 6,20 vaste frame verreiker, en de mijlpaalmachine, een 30 meter / zes ton 6.30 SH. De vloot van het bedrijf omvat momenteel meer dan 40 Magni verreikers uit de RTH- en TH-serie.

Verkoopmanager van Gruma, Stefan Fröhlich, zei: “Met Magni hebben we een sterke fabrikant aan boord, die onze klanten veel speciale oplossingen biedt. Door de innovatieve producten kunnen we ons duidelijk in de markt onderscheiden en zeer goed inspelen op de individuele klantbehoeften.”

Verkoopdirecteur van Magni Deutschland, Alexander Reisch, voegde toe: “Met Gruma Nutzfahrzeuge hebben we een sterke Beierse dealer die het volledige Magni-productgamma heeft.”

Gruma Nutzfahrzeuge heeft haar hoofdkantoor in Friedberg, in de buurt van Augsburg, Zuid-Duitsland, en heeft ongeveer 500 werknemers in dienst, en heeft een ander depot in Garching, in de buurt van München. Het bedrijf is gespecialiseerd in heftrucks, verreikers en apparatuur in de landbouwindustrie.

Overig nieuws