Eerste Snorkel verreikers voor Charleville Hire & Platform

Eerste Snorkel verreikers voor Charleville Hire & Platform

Het Ierse verhuurbedrijf Charleville Hire & Platform (CPH) heeft de eerste twee exemplaren van Snorkel’s
nieuwe 2.600kg / 5.79 meter SR626 compacte verreikers in Europa besteld, samen met een 46ft A46JRT knikarmhoogwerker.

De Snorkel SR626 heeft een maximaal voorwaarts bereik van 3,20m en is speciaal ontworpen voor het gebruik in kleine ruimtes en heeft een breedte van slechts 1,89m. Het gewicht bedraagt 4.700 kg en de machine wordt aangedreven door een dieselmotor van Yanmar, type Tier 4 Final.

De van origine door Faresin Italie ontworpen machine werd gelanceerd tijdens de ARA Rental-show in New Orleans in februari, met de Europese lancering op de Vertikal Days vorige maand.

De Snorkel knikteleskoophoogwerker A46JRT is uitgerust met een knikbare dubbele ondermast en een 2-delige telescopische mast met een beweegbare jib van 1,5 meter. De machine biedt een werkhoogte van 16,3 meter met 7,35 meter reikwijdte en een platformcapaciteit van 227 kg.

CPH-eigenaar James Dundon zei: “We kennen Dave Roddy van Snorkel UK al vele jaren en zijn dankbaar dat hij ons in 2017 introduceerde aan de Snorkel-productlijn. We zijn onder de indruk van de producten die we tot nu toe aan de vloot hebben toegevoegd, en veel van onze klanten vragen nu om het merk Snorkel bij het huren van hoogwerkmaterieel bij ons.”

“Het was ook geweldig om Don Ahern op Vertikal Days te ontmoeten – hij is duidelijk gepassioneerd door zowel Snorkel als de
verhuursector en we delen zeker zijn opgetogenheid over de toekomst van de markt. We kijken er naar uit om onze nieuwe Snorkel-verreikers in de verhuurmarkt te zetten.”

CPH, Snorkel UK, Vertikal Days
(L-R) Martin Hanley van CPH, Don Ahern van Snorkel, James Dundon van CPH en Dave Roddy van Snorkel UK bij Vertikal Days

Snorkel UK managing director Andrew Fishburn voegde toe: “We zijn zeer verheugd dat CPH een klant van Snorkel UK is.
Ze zijn een gerespecteerd en gevestigd verhuurbedrijf met een goede reputatie. We zijn James en Martin erkentelijk voor het vertrouwen dat ze in Dave hebben gesteld toen hij de productlijn aan hen introduceerde, en we danken hen voor de aanhoudende zaken.”

Het bedrijf is eigendom van James Dundon en Martin Hanley en opereert vanuit drie depots in Charleville, Cork City en
Limerick. De vloot van het bedrijf bestaat uit hoogwerkers, schaarhoogwerkers, aanhangwagenliften, mastbomen, verreikers en graafmachines.

Overig nieuws