Haulotte benoemt Manager onafhankelijke verkoopdealers

Haulotte Americas benoemt verkoopfirma managerShawn Boone

Haulotte Americas heeft de benoeming aangekondigd van Shawn Boone als haar Manager onafhankelijke verkoopdealers – een nieuw gecreëerde functie bij het bedrijf.

Boone, die de onafhankelijke rep-bedrijven op hun grondgebied in zijn nieuwe rol zal ondersteunen, heeft een masterdiploma in bedrijfskunde en een bachelor in de sociologie. Hij komt naar Haulotte met ervaring in verkoop en marketingbeheer bij Kubota Tractor Corporation en CNH Industrial.

Carlos Hernandez, executive director van Americas, zei: “Dit is een spannende stap voor Haulotte naarmate we onze klantenrelaties in Noord-Amerika uitbreiden. Shawn zal ons onafhankelijke verkoopprogramma ondersteunen dat de afgelopen twee jaar zoveel succes heeft gekend.”

Ondertussen voegde Steve Watts, vice-president voor verkoop, toe: “Shawn brengt een verkoop- en marketingachtergrond mee naar deze positie die marktinzicht zal verschaffen aan onze representatieve bedrijven en onze reactie op de behoeften van klanten zal versnellen. Deze nieuwe positie zal ons ontvankelijker maken voor onze klanten en onze verkooppartners.”

Overig nieuws