Wilson Jones van Oshkosh benoemd tot top CEO

Wilson Jones van Oshkosh benoemd tot top CEOWilson Jones

JLG’s moedermaatschappij Oshkosh Corporation heeft aangekondigd dat President en CEO Wilson Jones een Glassdoor Employees Choice Award heeft gewonnen ter ere van de Top CEO’s in 2018. Dit is de vierde nationale onderscheiding voor het bedrijf onder Jones’ leiderschap in 2018.

Glassdoor, een van ‘s werelds grootste vacaturesites en wervingssites, heeft zijn jaarverslag gepubliceerd waarin de top-CEO’s worden erkend. Onder leidinggevenden erkend door werknemers in de VS ontving Wilson Jones een goedkeuringsratio van 93 procent op basis van de anonieme en vrijwillige beoordelingen van teamleden van Oshkosh Corporation, waaronder JLG, die het afgelopen jaar op Glassdoor werden gedeeld.

“Wilson’s leiderschap en visie voor strategische groei zijn organisatiebreed voelbaar,” zei JLG-president Frank Nerenhausen. “Het hele JLG-team feliciteert hem met deze welverdiende en verdiende erkenning.”

“Namens onze Oshkosh Corporation Family zijn we vereerd om een ​​geweldige leider als Wilson te hebben,” zei Robert Sims, chief human resources officer van Oshkosh Corporation. “Hij maakt een verschil in ons bedrijf, onze gemeenschappen en voor onze teamleden door ons te richten op het laten groeien van onze People First-cultuur. We zijn vooral trots op deze prijs omdat deze gebaseerd is op feedback van zowel huidige als voormalige teamleden.”

Naast deze prijs werd Oshkosh Corporation ook uitgeroepen tot Glassdoor 2018 Best Place to Work.

Overig nieuws