United Rentals werkt samen met Trackunit

United Rentals Logo

Trackunit, Inc., een wereldwijde leverancier van telematicatechnologie, is een partnerschap aangegaan met United Rentals,verhuurder van toegangsapparatuur, om telematicaoplossingen te bieden voor de vloot van United Rentals.

“Elke investering die we in de technologie doen, heeft te maken met twee criteria: het leveren van superieure waarde voor onze klanten van vandaag en hen helpen een succesvolle toekomst op te bouwen,” zei Michael Bierschbach, directeur vlootintelligentie en -technologie bij United Rentals. “Trackunit heeft een best-of-breed telematica-oplossing ontwikkeld met een wereldwijde reputatie voor business intelligence. We werken samen om klanten van United Rentals te helpen grotere productiviteit, veiligheid, kostenbeheer en geïnformeerde besluitvorming op het werk te realiseren.”

Trackunit zal Trackunit Manager-technologie op lichte en zware apparatuur in de United Rentals-vloot installeren. Trackunit Manager biedt keyless toegangscontrole voor gebruikersauthenticatie, waarmee ongeoorloofd gebruik van apparatuur wordt voorkomen. De software werkt op hun Iris-platform en gebruikt Trackunit Go en Trackunit On als mobiele applicaties.

“Onze samenwerking met United Rentals is gericht op het creëren van langetermijnwaarde via een geconnecteerd jobsite-ecosysteem”, aldus Tom Valbak Aardestrup, wereldwijd vice-president business development voor Trackunit. “Er is een groeiende vraag in de bouw naar efficiëntie op elk niveau. Machineconnectiviteit en bruikbare gegevens zijn de tools die de industrie naar de toekomst zullen brengen.”

Overig nieuws