Kiloutou breidt uit in Spanje

Kiloutou breidt uit in Spanje

Kiloutou heeft het Spaanse Seralfe, fabrikant van verhuurmateriaal voor bouwmachines, overgenomen. De details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Seralfe werd in 1991 opgericht door de eigenaren Jesús Martín Valladolid en Julián Hernández Delgado en heeft een vloot van ongeveer 1.600 machines, waaronder schrankladers, minigraafmachines, kleine apparatuur voor aannemers, enkele verreikers en hoogwerkers. Het telt 20 medewerkers op zijn enige locatie in Pinto aan de zuidkant van Madrid.

Dit is de vierde acquisitie van Kiloutou in Spanje na Rentecnika in 2015, Alvecon in 2016 en CTC de Maquinaria in 2017. Jesús Martín Valladolid en Julián Hernández Delgado, zeiden: “We zijn verheugd met de overname door Kiloutou.” Het project was een essentieel element in onze beslissing om te verkopen en we zijn ervan overtuigd dat deze combinatie het bedrijf in staat zal stellen om de succesvolle ontwikkeling te continueren door middelen extra beschikbaar te maken.”

Olivier Colleau, CEO van Kiloutou, voegde toe: “Deze acquisitie is een ander onderdeel van onze strategie om internationaal te ontwikkelen en met name in markten met een sterk potentieel. Het zal ons in staat stellen onze aanwezigheid in de dynamische Madrid-markt te versterken en illustreert onze capaciteit om lokale bedrijven van goede kwaliteit toe te voegen om onze bestaande lokale activiteiten te helpen opbouwen.”

Overig nieuws