JLG-training komt aan in Maleisië

JLG lanceert zijn nieuwe veiligheidstrainingen voor operators in Maleisië in samenwerking met distributeurs TH Tong Heng Machinery en Aerial Lift & Equipment.

Het bedrijf gebruikt de IPAF Asia-conferentie in Kuala Lumpur later deze maand als basis voor de officiële lancering. Lokale hoogwerkerbedrijven kunnen gebruik maken van gratis online producttrainingen en zich inschrijven voor de Operator Safety Training, uitgevoerd door de officiële distributeurs van JLG in Maleisië, TH Tong Heng Machinery en Aerial Lift & Equipment, met behulp van klassikale tutorials, demonstraties, hands on training en assessments.

Het bedrijf maakt ook gebruik van het evenement voor de Aziatische lancering van zijn apparatuur voor low level access, waaronder de Power Tower, de Nano, de PecoLift en EcoLift, evenals de Nano SP Zero, Nano SP en Nano SP Plus, met werkhoogtes van 3,5 meter tot 5,1 meter.

“De veilige werkplek van de toekomst”

JLG directeur engineering en productontwikkeling, Shashank Bhatia, zei: “JLG heeft met verschillende partners in de industrie samengewerkt en analyseert gegevens en ontwikkelt hulpmiddelen om de veiligheid van haar operators te garanderen. Met het oog op het bouwen van de veilige werkplek van de toekomst, investeren we in technologieën rond aspecten die variëren van letselpreventie door de operator tot vermijding van ongevallen op de werkplek. ”

JLG regiomanager regionale ontwikkeling en marktontwikkeling, David Border, voegde hieraan toe: “JLG heeft groot vertrouwen in het langetermijnpotentieel van de bloeiende economie in Maleisië. JLG heeft een belangrijke rol te spelen wat betreft de toegangsindustrie en de verbetering van de productiviteit en de verzachting van de arbeidskosten.”

Overig nieuws