Able Equipment neemt Mobile Lifts over

Het in de VS gevestigde Able Equipment Rental heeft de activa en serviceactiviteiten van Mobile Lifts overgenomen, inclusief de faciliteit in Norristown, Pennsylvania.

Het filiaal zal een nieuwe naam krijgen als nieuwe Ale Equipment-winkel en zal de meeste werknemers van Mobile Lift behouden, met plannen om het team onmiddellijk uit te breiden. De vestiging in Norristown bevindt zich ongeveer 45 minuten van Philadelphia en is bereikbaar via verschillende hoofdwegen en snelwegen.

Mobile Lifts werd in 1969 opgericht als Mite-E-Lift schaarhoogwerkerdealer en werd later dat jaar dealer van Genie. De verhuurvloot van het bedrijf is nog steeds sterk Genie georiënteerd. Het heeft in de loop der jaren een aantal eigendomsveranderingen ondergaan en behandelt nu een reeks andere uitrusting, zoals sleepwagens en kantelwagens van Jerr Dan.

Steven Laganas, Chief Executive van Able, zei: “We zijn zeer verheugd om Mobile Lifts aan de Able-familie toe te voegen, hun 40-jarige geschiedenis en een zeer loyaal klantenbestand was zeker een van de factoren die ons hebben geholpen bij onze besluitvorming om samen te werken met het bekwame en getalenteerde team van Mobile Lifts.”

Chief Operating Officer Chris Pera voegde hieraan toe: “Strategisch gezien zal het ons in staat stellen om te blijven dienen als een betrouwbare leverancier van hoogwerkerapparatuur voor de huidige commerciële en industriële klanten van Mobile Lifts. Daarnaast zullen we een breed scala aan machines te huur en te koop aanbieden om aan hun specifieke vereisten voor bouwapparatuur te voldoen.”

Overig nieuws