Skyjack versterkt marketing en sales

Logo Skyjack

Skyjack heeft Glyn Stephens aangesteld als marketing- en communicatiemanager EMEA en Aron Westby als verkoopmanager in het Verenigd Koninkrijk.

Glyn Stephens

“Skyjack UK beleeft een periode van exponentiële groei en deze nieuwe toevoegingen aan ons team zullen helpen om de verkoop verder te ontwikkelen en de zichtbaarheid in de EMEA-regio te vergroten”, aldus Charlie Patterson, vice-president internationale operaties bij Skyjack UK.

Stephens, dat bij fabrieken en distributeurs heeft gewerkt, is een ervaren B2B-marketingprofessional die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en uitvoering van succesvolle marketingstrategieën voor een breed scala aan industriële / technische apparatuur.

Stephens zal alle tactische marketingprojecten voor Skyjack in heel EMEA beheren. “Ik ben verheugd mijn strategische en creatieve mogelijkheden te demonstreren om het merk Skyjack beter bekend te maken.”

Aron Westby

Westby is een doorgewinterde verkoopprofessional met uitgebreide ervaring met de toegangsmarkt. Westby startte zijn carrière als technisch verkoopdemonstrateur voordat hij verder ging naar de rol van nationale accountmanager en vervolgens verkoopmanager in het Verenigd Koninkrijk voor een leverancier van laagdrempelige bekabeling.

“Ik ben verheugd om deel te nemen aan een compleet nieuwe klantenkring en kijk er naar uit meer te weten te komen over wat de lokale industrie voor antenne-accessieapparatuur drijft,” zei Westby.

Patterson voegt hieraan toe: “Ik ben er zeker van dat ze onze reputatie zullen versterken als een marktleidende, klantgerichte onderneming.”

Overig nieuws