Baby Bronto op komst

Bronto Skylift lanceert in september een volledig nieuwe 35 meter autohoogwerker – de Bronto S35EM.

De S35EM is volledig nieuw en opnieuw ontworpen met behoud van de bouwkwaliteit en de prestatiekenmerken van grotere Bronto-autohoogwerkers. De nieuwe machine heeft een uit vijf delen bestaande telescopische giek, met een beweegbare giek. Maximale reikwijdte is 29 meter en een maximale capaciteit van 500 kg – met het standaard 2,04 meter brede platform – of 450 kg met de optionele 2,4 meter werkbak, terwijl een uitschuifbaar 3,4 meter platform ook beschikbaar is met een capaciteit van 350 kg.

Gemonteerd op een tweeassig vrachtwagenchassis is de totale lengte op de weg 9,5 meter, met een totale hoogte op het Volvo FL-opbouwframe van 3,7 meter. Outrigger-opstelling is volledig variabel met ingebouwde sensoren en integratie met het overbelastingssysteem van het platform. Optionele uitrusting omvat hydraulische en elektrische stroom naar het platform, hydraulische materiaallier en ultrasone collision guard.

Verkoopdirecteur Antti Suoniemi zei: “Al geruime tijd hopen onze klanten op de vertrouwde Bronto op een kleinere schaal, dit is precies het antwoord op deze vraag. We brengen apparatuur van dezelfde kwaliteit naar het low-level-access segment.”

Overig nieuws