Skyjack lanceert hoogwerker emoji-pack

Skyjack brengt de industrie naar de kleine schermen met de introductie van hun hoogwerker emoji-pack. Met zoveel verschillende manieren om te communiceren in het digitale tijdperk, zorgt Skyjack ervoor dat de hoogwerker-industrie niet achterblijft.

“Deze pictogrammen brengen een radicale verandering teweeg in de manier waarop we met elkaar communiceren en hoe we onze emoties kunnen overbrengen – dus we zeggen het met toegangsapparatuur en verreikers”, zegt Chantal Theoret, global marketing communications manager bij Skyjack. “We zijn heel blij met de manier waarop ons emoji-pakket is uitgekomen. De branding is perfect, het ontwerp is scherp en het geeft op gepaste wijze enkele van de topemoties weer die online worden gedeeld door het gebruik van klassieke emoji’s.”

“Iedereen die met Skyjack heeft gewerkt, weet dat we er niet alleen trots op zijn om gemakkelijk zaken te doen, maar ook plezier willen hebben”, zegt Malcolm Early, vice-president marketing bij Skyjack. “De emoji’s zijn ontworpen om onze sector top-of-mind te houden.”

Het emoji-pakket van Skyjack bevat verschillende hoogwerkers op populaire emoji’s, zoals een lachend gezicht met een zonnebril, een duim omhoog en natuurlijk – een gezicht met tranen van vreugde. Deze aangepaste emoji’s dragen de oranjetint van Skyjack, maar blijven zonder merk, zodat ze onpartijdig onder de massa’s kunnen worden gedeeld. Het emoji-pakket kan worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten.

Overig nieuws