Riwal gaat roze voor borstkanker

Riwal UK biedt klanten toegangsapparatuur met een roze kleur als onderdeel van een campagne om Breast Cancer Now te ondersteunen.

Het heeft twee van de meest populaire hoogwerkers opnieuw geverfd en Suzie en Betty genoemd om mensen bewust te maken van de ziekte op werklocaties en op openbare plaatsen in het Verenigd Koninkrijk.

Betty Boom en Suzie Scissor Lift worden ingehuurd bij klanten om het werk van Breast Cancer Now, dat een leidende rol speelt bij het verminderen van het aantal sterfgevallen als gevolg van kanker, te promoten.

Voor de duur van de campagne wordt 5% van alle huurprijzen voor de opvallende machines gedoneerd aan het goede doel – terwijl werknemers zich ertoe verbonden hebben deel te nemen aan meer fondsenwervende evenementen gedurende het jaar.

Mick Ledden, country manager van Riwal, zei: “We zijn erg enthousiast over wat we hopen te bereiken voor borstkanker in de komende 12 maanden. Onze medewerkers hebben gestemd voor het goede doel en staan ​​klaar om hun steentje bij te dragen.”

Overig nieuws