Update: Fassi redt ATN van faillissement

UPDATE

We hebben nu een kennisgeving ontvangen dat de deal vandaag met Fassi’s Franse dochteronderneming CTELM is gesloten.

Een verklaring zei: “De groep wil ATN van de energie en middelen voorzien om een belangrijke speler op de markt voor hoogwerkers te worden.
De eerste twee hoofddoelen zijn:
• Om de productie opnieuw te starten en betrouwbare levertijden te communiceren met behoud van dezelfde prestaties en kwaliteitsniveaus voor onze producten.
• Snel de afdeling Productondersteuning versterken om een beter serviceniveau te garanderen. ”


Oorspronkelijk artikel:

Fassi gaat naar alle waarschijnlijkheid hoogwerkerfabrikant ATN overnemen. ATN is een Franse hoogwerkerfabrikant die momenteel een faillissementsprocedure ondergaat.

We begrijpen dat hoewel de deal is overeengekomen, de details nog moeten worden afgerond en dat is de reden waarom er nog geen aankondiging is gedaan. ATN stapte in februari in het insolventieproces en is sindsdien op zoek naar een investeerder. Het proces versnelde in juni toen het bedrijf de volgende fase van het Franse insolventieproces betrad.

Er zijn geen details bekend over de vorm van de aanstaande overname of de invloed hiervan op de banen en de bedrijfsstructuur. Maar het ziet ernaar uit dat ATN banden zal krijgen met andere Franse bedrijven in de Fassi-groep, namelijk Marrel en Fassi France.

Overig nieuws