Access Equipment gaat verhuizen

Hoogwerkerverhuurbedrijf Access Equipment heeft aangekondigd te gaan verhuizen naar Zevenbergen.

Door de groei van ons bedrijf en de aanschaf van een aantal nieuwe hoogwerkers voldoet het huidige terrein in Raamsdonksveer niet meer aan de wensen van directeur Dennis De Raad. Dennis de Raad is al een tijdje aan het zoeken naar een gepaste locatie. De wens om in zijn woonplaats Zevenbergen zijn bedrijfslocatie te vestigen was al langer aanwezig. Door met diverse zakenpartners, aannemers en specialisten te sparren over zijn wensen heeft Dennis zijn gewenste locatie gevonden.

Medio juli 2019 zal Access Equipment te vinden zijn op de hoek van de Huizersdijk en de Zuidrand te Zevenbergen. De wens is hier een duurzaam pand met kantoorruimte te bouwen. De loods zal voldoende opslag en mogelijkheden geven voor de hoogwerkers. Het terrein buiten is ruim en veilig genoeg voor de stalling van de hoogwerkers die niet in de verhuur zitten of die gecontroleerd moeten worden.

“Een eigen locatie waar Access Equipment enorm trots op is en waar Access Equipment afgelopen jaren hard voor gewerkt heeft”, aldus het bedrijf.

Overig nieuws