Data APEX Asia 2019 bevestigd

De data voor de tweede APEX Asia-tentoonstelling zijn bevestigd. Het wordt gehouden op 23-26 oktober 2019 in Shanghai, China, in het Shanghai New International Exhibition Centre (SNEIC).

Een nieuw kenmerk van de show zal een buitententoonstellingsruimte zijn. Hierdoor kunnen leveranciers hun grootste machines weergeven en demonstreren en de selectie van apparatuur vergroten. APEX Asia wordt georganiseerd door KHL Group en Industrial Promotions International (IPI), in samenwerking met Deutsche Messe AG, de organisator van CeMAT ASIA.

“De eerste APEX Asia in 2017 was een groot succes en trok meer dan 5.000 bezoekers, met 90.000 bezoekers naar CeMAT ASIA die ook de show konden bezoeken”, aldus Tony Kenter, Managing Director van IPI. “De feedback van de exposanten was uitermate positief, en sommige vroegen meteen om grotere stands te boeken voor de tweede editie. De toevoeging van het buitenterrein in 2019 zal het evenement alleen maar beter maken, waardoor bezoekers een nog breder assortiment aan apparatuur te zien krijgen. Het delen van de locatie met CeMAT blijft een enorm voordeel voor APEX Asia. Er zijn gevestigde verbanden tussen de sectoren materiaalbehandeling / fabriek en industrieel onderhoud en hoogwerkerindustrie in China, waar veel early adopters van hoogwerkerapparatuur afkomstig zijn uit de sector van de industriële trucks.

Naast APEX Asia en CeMAT ASIA, zal de KHL haar International Rental Conference (IRC) organiseren, een jaarlijks evenement voor de verhuur van materieel dat KHL sinds 2013 in China heeft gehouden. De conferentie vindt dit jaar plaats op 26 november en in 2019 op 22 oktober, de dag voor de tentoonstelling, in een nabijgelegen hotel. IRC wordt georganiseerd door KHL magazine International Rental News (IRN).

Overig nieuws