Sinoboom Europe / Liftstore “on the move”

Techno West Services B.V. te Kruiningen, gespecialiseerd in verhuur en verkoop van vorkheftrucks, verreikers, terminaltrekkers en hoogwerkers heeft de eerste 4 Sinoboom schaarhoogwerkers van het type GN-4047 aan haar verhuurvloot toegevoegd.

De machines werden onlangs afgeleverd door Erik Geene, CCO en mede-eigenaar van SINOBOOM EUROPE / LIFTSTORE BENELUX.

De GN-4047 is een elektrisch aangedreven schaarhoogwerker met 14,00m effectieve werkhoogte en een totale breedte van slechts 1,15m, geschikt voor zowel binnen- en buitengebruik. Het platform met inklapbaar hekwerk meet 2,25m x 1,15m en is voorzien van een 90cm uitschuifbaar verlengstuk tot 3,15m platformlengte. De platformcapaciteit bedraagt 320 kg.

De aandrijving wordt geleverd door een 24V elektrisch systeem met 4 stuks 6V batterijen met een capaciteit van totaal 300Ah. Tot de standaard specificatie behoort voorts een speciale “nano coating” en een versterkte hydraulische aandrijving voor maximale transport efficiëntie; optioneel is een elektrische rijaandrijving mogelijk.

Een handige feature bestaat uit een bedieningskast die zowel voor links- als rechtshandige operators geschikt is. Voorts zijn rondom bescherm strips aangebracht tegen transportbeschadigingen en kent de machine een aantal metalen beschermingen ter waarborging van de stabiliteit van de operator en de betrouwbaarheid. Het pothole systeem is geschikt om de machine met behulp van een vorkheftruck te laden en te lossen via de daarvoor bestemde vork-openingen.

Het totale transportgewicht van de machine bedraagt ca. 2.900 kg.

Overig nieuws