Nieuwe faciliteit voor Hovago

Een impressie van het nieuwe hoofdkantoor

Het Nederlandse internationale kraanverkoop- en verhuurbedrijf Hovago Cranes heeft een bouwperceel van 1,3 hectare gekocht op het bedrijventerrein Dordtse Kil III aan de zuidkant van Dordrecht, waar het een nieuw state-of-the-art hoofdkantoor zal bouwen.

De bouw start in oktober met de milieuvriendelijke installatie, met oplevering in mei 2019. Het bedrijf is momenteel gevestigd in de Galvanistraat in Dordrecht en zal zijn hoofdkantoor verplaatsen naar de nieuwe locatie, die ook meer ruimte zal bieden voor zijn verkoopvoorraad en verhuurvloot. De constructie zal worden beheerd door de vastgoeddivisie ProDelta van het moederbedrijf ProDelta – ProDelta Real Estate.

Hovago werd opgericht in 1946 en is al 70 jaar internationaal actief. De beweging was noodzakelijk vanwege de behoefte aan meer ruimte om de groeiende onderneming aan te kunnen. Het nieuwe complex omvat twee symmetrische kantoorruimtes met industriële units met 1.440 vierkante meter opslagruimte en werkplaatsen, evenals een verharde werfruimte.

Overig nieuws