Verhuurbedrijf beste plek om te werken

Het Australische verhuurbedrijf Kennards is genoemd als een van de beste plaatsen om te werken in het jaarlijkse onderzoek naar beste plaatsen om te werken.

Het familiebedrijf bereikte de zevende plaats in de 10 bedrijven met meer dan 1.000 werknemers – vlak voor DHL en net onder Mars. Het is het enige verhuurbedrijf van de 50, dat ook 20 bedrijven met 100 tot 999 werknemers en 20 bedrijven met minder dan 100 werknemers omvat. De meeste zijn de typische bedrijven, zoals IT- en financiële dienstverleners, hoewel een paar gespecialiseerde bouwbedrijven dit jaar ook in het onderzoek zijn opgenomen.

De enquête is gebaseerd op een aantal factoren, waarbij de reacties van de werknemers tweederde van de punten uitmaken en de andere derde door een aantal factoren die door de organisator Great Place to Work zijn beoordeeld.

Kennards HR manager, Sally Craig, zei: “Namens elke persoon die bij Kennards Hire werkt, zijn we verheugd om erkend te worden in de Great Places to Work-studie van dit jaar. Het is nederig om te werken voor een organisatie waar cultuur en waarden niet alleen een HR-initiatief zijn, maar worden geleid en omarmd door iedereen die bij Kennards werkt en bij onze mensen bekend staat als het ‘ding’, de ‘essentie’ die dit bedrijf speciaal maakt. Deze overwinning versterkt dat door te luisteren en te reageren op feedback van onze medewerkers. Hierdoor zijn we in staat om getalenteerde mensen te behouden en aan te trekken, die op hun beurt elke dag een uitzonderlijke service en ondersteuning bieden aan onze klanten en leveranciers.”

Overig nieuws