TVH opent nieuw distributiecentrum in Oregon

De Belgische leverancier van internationale vervangingsonderdelen heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Portland, Oregon.

De nieuwe faciliteit maakt onderdeel uit van de strategie van TVH in de Americas om de logistiek en klantenservice te verbeteren, waardoor snelle, goedkope levering van een breed scala aan onderdelen voor heftrucks en hoogwerkers in de VS wordt gegarandeerd. Het biedt een levertijd van een dag voor heel Oregon en delen van Washington en Idaho. TVH Portland zal ook een breed scala van klanten van dienst zijn in twee en drie dagen via UPS Ground-verzending.

“In deze branche is het niet genoeg om geweldige producten te hebben”, zei het bedrijf in een verklaring. “Je moet ook de beste zijn in het leveren van de juiste onderdelen over de hele wereld als je dat belooft. We kunnen onze klanten alleen bereiken als onze producten dat doen. Wanneer we een bestelling van een klant ontvangen, moeten we deze precies goed krijgen. De juiste onderdelen op het juiste moment op de juiste plaats.”

Met het nieuwe centrum claimt TVA nu 92 procent van de industriële heftruckpopulatie te dekken met een levertijd van één dag met meer dan 39 miljoen onderdelen.

Overig nieuws