406 Haulottes voor Coates

Het grootste verhuurbedrijf van Australië, Coates Hire, heeft 406 Haulotte hoogwerkers in ontvangst genomen in een deal van meer dan A $ 7 miljoen ($ 5,02 miljoen).

De order bestaat uit 350 19ft Optimum 8AC schaarhoogwerkers, 20 46ft HA16 RTJ Pro knik-telescoophoogwerkers en 36 27ft Compact 10 en 33ft Compact 12 DX schaarhoogwerkers. Alle machines zijn voorzien van Haulotte’s Activ’Screen voor onderhoud en diagnostiek aan boord, terwijl de knik-telescoophoogwerkers zijn voorzien van Haulotte’s Activ’Shield Bar secundair beveiligingssysteem en Activ’Lighting die de machine en de omgeving eromheen verlicht voor veilig laden en lossen.

Dan Goodfellow, category manager bij Coates Hire zei: “Haulotte was in staat om producten aan te bieden die aan onze strategische en commerciële behoeften voldoen. We waren onder de indruk van het niveau van service en ondersteuning dat ze boden, evenals de innovatieve functies zoals Activ’Screen die de technische ondersteuning nog eenvoudiger zalmaken.”

Keith Clarke, algemeen manager voor Australië bij Haulotte, voegde toe: “2017 was een geweldig jaar voor ons, maar 2018 heeft alle verwachtingen overtroffen na deze grote bestelling van enkele van onze beste en populairste modellen. De Optimum 8AC is toonaangevend in de klasse en wordt snel een van de populairste schaarhoogwerkers van Australië dankzij de hoge bedieningssnelheid en het compacte ontwerp. De HA16 is een veelzijdige hoogwerker met toonaangevende werkomvang en een bereik van 8,3 meter. De diagnostische tool aan boord, Activ’Screen, biedt Coates Hire drie keer snellere foutopsporingsmogelijkheden dankzij de sensors van de machine en digitale uitlezingen, wat kan resulteren in minder service oproepen voor personeel en verminderde uitval van een machine.”

Coates Hire, inmiddels een volle dochteronderneming van Seven Group, werd meer dan 135 jaar geleden opgericht, heeft meer dan 150 depots in Australië en ongeveer één miljoen verschillende verhuur units.

Overig nieuws