Riwal neemt Duitse Adam over

De Nederlandse hoogwerkerverhuurder Riwal heeft het Duitse hoogwerkerverhuurbedrijf Adam overgenomen.

Adam, opgericht in 1990 door managing director Markus Adam, is gevestigd in Hanau, in de buurt van Frankfurt. Het heeft 20 medewerkers op twee locaties, met een vloot van 110 machines, bestaande uit schaarhoogwerkers, auto- en zelfrijdende hoogwerkers.

Markus Adam zal tot het einde van het jaar een adviserende rol invullen om een ​​soepele overgang te garanderen. Het bedrijf wordt geïntegreerd in Riwal Duitsland en verhoogt zijn depotnetwerk tot 12.

Riwal’s CEO Norty Turner zei: “Na de aankoop van AFI GmbH in 2017, stelt de overname van Adam Riwal in staat om haar marktdekking in Duitsland verder te versterken, met name in de regio Frankfurt en het noordwesten van Beieren. Riwal en Adam passen goed bij elkaar, omdat beide bedrijven gespecialiseerd zijn in hoogwerkerverhuur en een sterke klantgerichtheid hebben. Adam heeft een schat aan ervaring op het gebied van de verhuur van autohoogwerkers, wat gunstig zal zijn om onze activiteiten in dat marktsegment in Duitsland verder uit te breiden. Riwal verwelkomt alle teamleden van Adam in de Riwal-familie.”

Markus Adam voegde hieraan toe: “Ik ben er trots op dat ons bedrijf de krachten bundelt met een van de wereldleiders op het gebied van hoogwerkerverhuur. We zullen onze kennis van de lokale markt kunnen delen met het Riwal-team en de overname biedt daarbij ook ontwikkelingsmogelijkheden voor de werknemers. In de komende periode zal ik nauw samenwerken met Riwal om te zorgen voor een succesvolle integratie tussen de twee bedrijven.”

Overig nieuws