JLG’s te huur in Midden-Oosten

Vlnr: Ian Hume, commercieel directeur JLG Middle East; John Jones, Group CEO, Access Group Australia; Robert Carson, managing director, Access Hire Middle East; Nat Harrison, CFO, Access Group Australia; Khurram Shazhad en Andrew Youssef, verkoopmanagers JLG Middle East.

Access Hire Middle East, een volledige dochteronderneming van Access Group Australia (wAGA), heeft 73 JLG-hoogwerkers in ontvangst genomen met nog eens 34 op bestelling die vanaf de locatie in Dubai te huur zullen zijn.

Access Group Australia heeft onlangs haar activiteiten in het Midden-Oosten uitgebreid met Access Hire Middle East om te investeren in 5000 machines en haar diensten aan te bieden aan grote projecten in de bouw- en onderhoudssector. Het bedrijf heeft in mei aangekondigd meer dan US $ 500 miljoen te investeren in de ontwikkeling van zijn vestiging in het Midden-Oosten.

“Access Hire Middle East LLC beschouwt JLG als een al lang bestaande strategische partner en als een van de meest gevestigde leveranciers in de industrie”, aldus John Jones, Group CEO Access Group Australia. “Gedurende vele jaren zijn ze zeer gepassioneerd en hebben ze extreem veel verantwoordelijkheid genomen om ervoor te zorgen dat de producten langer meegaan dan de verwachte levensduur van tien tot vijftien jaar.”

Hij vervolgde: “De ware proef op de som bij materieel ligt in de cost of ownership, de frequentie van uitval en de waarde bij wederverkoop. Ik denk dat het werken in Australië, maar zeker ook in het Midden-Oosten een echte test is voor materieel, omdat het wordt gebruikt in afgelegen, geïsoleerde gebieden met extreme hitte. Ondanks deze factoren blijft JLG ondersteuning bieden op het gebied van onderdelen en logistiek met een efficiënte houding en een goed gevoel voor urgentie.

“Ik juich het vermogen van het bedrijf toe om de hoge standaard te handhaven en te voorkomen dat hun producten worden ontworpen naar een lagere kwaliteitsstandaard om te kunnen concurreren met nieuwe concurrenten op de markt.”

Overig nieuws