Safety Partnerschap IPAF en Haulotte

Stéphane Hubert, Haulotte (links) en Tim Whiteman, IPAF.

Haulotte heeft een overeenkomst getekend waardoor het een van de eerste ondersteunende leden van de International Powered Access Federation (IPAF) wordt.

Sustaining member is een nieuwe categorie van IPAF-lidmaatschap voor organisaties die de nadruk willen leggen op de voortdurende doelstelling om een ​​veilig en effectief gebruik van hoogwerkers wereldwijd te promoten. De ondertekening van de nieuwe overeenkomst vond officieel plaats op IPAF’s Europlatform 2018-conferentie in het Europa Hotel , Belfast, Noord-Ierland, op 11 oktober.

Stéphane Hubert, chief sales officer van Haulotte, verklaarde: “Deze overeenkomst biedt Haulotte een grote kans om te benadrukken hoe belangrijk veiligheid en training zijn bij het aanbieden van oplossingen op hoogte. Haulotte is er trots op deze overeenkomst te hebben getekend, die een van onze belangrijkste pijlers benadrukt: een best-in-class en veilige gebruikerservaring aanbieden aan onze klanten.”

Tim Whiteman, CEO en managing director van IPAF, voegde toe: “IPAF gaat over het veiliger maken van de hoogwerkerindustrie, zodat mensen die hoogwerkers gebruiken  aan het einde van de dag naar huis kunnen gaan.  De nieuwe lidmaatschapscategorie is ontworpen om het belang te erkennen van de IPAF-initiatieven en hoe deze bijdragen tot het succes, de gezondheid, de duurzaamheid en de winstgevendheid van de hoogwerkerindustrie, nu en in de toekomst. Het creëren van een erfenis door te investeren in toekomstige generaties van werknemers, ontwerpers, klanten en gemeenschappen is zowel een noodzaak als een verantwoordelijkheid.”

“IPAF zou natuurlijk niet bestaan ​​zonder onze leden, dus we zijn erg blij dat Haulotte ervoor heeft gekozen om de eerste fabrikant te worden die een IPAF duurzaam lid wordt door een nieuwe uitgebreide wereldwijde groepslidmaatschapsovereenkomst te ondertekenen op Europlatform 2018.

“We erkennen de steun die dit toont voor IPAF en zijn doelstellingen om een ​​veilig en effectief gebruik van hoogwerkers wereldwijd te promoten, en we hopen dat andere organisaties de leiding van Haulotte zullen volgen en overwegen om leden van IPAF te worden.  We waarderen de toewijding die dit toont aan IPAF en de leidende principes ervan en kijken uit naar de samenwerking met Haulotte om deze doelstellingen in de toekomst samen verder te behalen.”

Overig nieuws