Riwal CEO Norty Turner met onmiddelijke ingang teruggetreden

Norty Turner, Chief Executive Officer van RIWAL heeft zijn functie met onmiddellijke ingang neergelegd. Hierover werd hoogwerkernieuws.nl gisterenmiddag reeds geïnformeerd.

Hedenmorgen heeft RIWAL het onderstaande persbericht doen uitgaan:

NORTY TURNER VERLAAT RIWAL

Norty Turner

Na 6,5 jaar als CEO van Riwal het bedrijf geleid te hebben heeft Norty Turner zijn functie neergelegd om aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen.

Samen met het management team heeft hij Riwal omgevormd op operationeel, zakelijk, financieel en cultureel gebied tot een van de sterkst leidende internationale hoogwerker verhuur bedrijven.

Ellen Meijer, lid van de Board of Directors zei: “Norty Turner verlaat Riwal in een zeer sterke positie voor toekomstige groei en wij zijn hem oprecht dankbaar voor zijn leiderschap, overtuiging en passie gedurende zijn periode als CEO en wensen hem een succesvol vervolg van zijn carrière”.

De aanstellingsprocedure voor een nieuwe Riwal CEO is met onmiddellijke ingang gestart.

 


Reactie vanuit de redactie van hoogwerkernieuws
Dit nieuws komt als een grote verrassing. In het persbericht wordt geen duidelijkheid geboden over de exacte reden achter het plotselinge aftreden van Norty Turner dus dat blijft speculatie. Het is niet ondenkbaar dat zijn opvolger intern wordt aangesteld. Wordt vervolgd…

Overig nieuws