Nieuwe VP Global Sales & Marketing voor Genie

Simon Meester

Simon Meester is toegetreden tot Terex Aerial Work Platforms (AWP) als de nieuwe Genie vice-president voor wereldwijde sales en marketing.

In deze rol zal Meester de wereldwijde verantwoordelijkheid hebben voor het leiden van de verkoop, commerciële activiteiten en marketingteams. Het doel van zijn rol zal zijn om de reputatie van het Genie-merk als innovator en leider in de wereldwijde industrie te blijven versterken, evenals diepere klantenrelaties te ontwikkelen en de commerciële bedrijfsvoering te verbeteren. Dat zei Genie in een verklaring.

“Het Genie-merk heeft een leidende reputatie en positie op de wereldmarkt en in deze rol is Simon in staat om onze organisatie en kansen in alle sectoren die we bedienen verder te laten groeien,” aldus Matt Fearon, Genie president van Terex AWP. “Zijn teams zullen het voortouw nemen bij het ontwikkelen en implementeren van toekomstige oplossingen en initiatieven die proactief tegemoetkomen aan de behoeften van klanten en onze voortdurende inzet voor het succes van hun bedrijf uitbreiden.”

Meester komt van Eaton Corporation, waar hij vice-president en algemeen directeur was van de divisie Industrial Control. Eerder werkte hij 15 jaar in verschillende wereldwijde en regionale functies bij Caterpillar Inc. en Sandvik AB met toenemende verantwoordelijkheden. Hij heeft wereldwijde ervaring in de bouwmachinessector en woonde en werkte in Europa, het Midden-Oosten, India, China en de VS. Hij heeft een MBA van de Universiteit van Surrey in het VK en een bachelor in Automotive Engineering van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nederland.

Overig nieuws