Gunco vanaf vandaag verder als mateco

Vandaag, maandag 5 november, is de eerste officiële dag waarop Gunco verder gaat onder de naam mateco.

Afgelopen zaterdag, 3 november, vierde Gunco bv haar 50 jarig bestaan na oprichting in 1968. Meer dan 600 personeelsleden en genodigden uit binnen- en buitenland waren te gast tijdens deze feestelijke gebeurtenis die plaatsvond in en rond het Worldhotel Wings op Rotterdam Airport. Een feest met twee gezichten. Enerzijds het 50 jarig jubileum en anderzijds het afscheid van een mooi tijdperk. Zo gingen nostalgie en toekomst hand in hand en wordt vol vertrouwen de toekomst onder de nieuwe naam mateco tegemoet gezien.

De TVH Groep nv, waartoe o.a. zowel Gunco als mateco behoren, maakte begin oktober bekend dat zij uit internationaal strategisch belang een logische vervolgstap zette om onder één sterke Europese naam verder te gaan. Zie eerder artikel

Op dit moment is men, mateco dus, nog volop bezig om de totale verhuurvloot van bijna 5.000 eenheden en de servicewagens om te signen naar de mateco branding en wordt de laatste hand gelegd aan de vervanging van de outdoor signing op de bedrijfspanden waar nu nog de naam Gunco op prijkt.

Wij als redactie wensen mateco en haar volledige crew een succesvolle toekomst toe!

Overig nieuws