Bezoekersaantallen hoogwerkernieuws.nl vertienvoudigd!

Bijna een jaar geleden begon het als een klein idee. Een nieuwssite voor die o zo mooie verticaalbranche. Maar heeft dat wel voeten in de aarde? Kunnen we daarmee wel de markt bedienen op een unieke manier? Nu, bijna een jaar later kan die vraag volmondig met ja worden beantwoord!

Waar wij, Hans en Naresh, in de beginfase hard hebben gewerkt aan het concept en de uitvoering van de website, werden we van alle kanten gesteund en geprezen voor dit initiatief.
Natuurlijk zijn er grotere online media die de hoogwerkerbranche bedienen, maar wij zijn toch echt de eerste én enige nederlandstalige. En daar zijn we trots op!

Sinds de oprichting van hoogwerkernieuws.nl hebben we verslag mogen doen van een zeer groot en divers aantal nieuwsberichten. Soms was dat goed nieuws voor de branche, bijvoorbeeld over innovatieve ontwikkelingen en mooie veiligheidsinitiatieven. Maar zo af en toe moesten we helaas ook verslag doen van het falen in de branche op het gebied van veiligheid. We hopen middels onze verslaglegging steeds meer gewaarwording te creëren voor de belangrijke kwesties binnen de hoogwerkerindustrie.

Dat we hier waardering voor en gevolg in krijgen is in ieder geval duidelijk terug te zien in de statistieken:

Waar we in januari bijna 500 lezers bereikten, mochten we afgelopen oktober al meer dan 5000 unieke bezoekers op de website verwelkomen!

Via deze weg willen we jou dan ook hartelijk danken voor de steun en wensen we je nog heel veel leesplezier de komende jaren.

Zolang jij blijft lezen, blijven wij schrijven!
Naresh & Hans
hoogwerkernieuws.nl

PS: Heb je interesse om te adverteren op hoogwerkernieuws.nl, dan kan dat in verschillende vormen, bijvoorbeeld een banner. Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden, of neem direct contact met ons op.

PPS: Heb je interessant nieuws om te delen binnen de hoogwerkerbranche, stuur deze dan door naar info@hoogwerkernieuws.nl.

Overig nieuws