United opent nieuw VR-trainingscentrum

De grootse opening van de nieuwe United Academy in Alberta, Canada

Het in de VS gevestigde United Rentals heeft zijn samenwerking met Serious Labs uitgebreid met de opening van een nieuw Virtual Reality en digitaal trainingscentrum, dat een blended learning-model biedt voor  bedieners van hoogwerkers en kranen.

Het nieuwe model maakte zijn debuut op woensdag toen United Rentals zijn eerste United Academy-trainingscentrum opende met VR-simulatie in Alberta, Canada. Het nieuwe trainingscentrum breidt zich uit met de eLearning- en persoonlijke trainingsopties die eerder werden aangeboden via de United Academy en omvat Virtual Reality-simulatie van hoogwerkeroperaties van Serious Labs, VR-simulatie van kraanwerkzaamheden van Industrial Training International, een computerlab, eLearning-content die voldoet aan OSHA vereisten, een digitale trainingsbibliotheek en praktische training.

Jim Colvin van Serious Labs zei: “Serious Labs, United Rentals en de bredere verhuurindustrie voor apparatuur delen het doel van veilige werklocaties en goed opgeleide operators. We zijn verheugd onze technologie beschikbaar te maken voor de Noord-Amerikaanse industrie als onderdeel van de beste trainingsmethoden van United Academy.”

Overig nieuws