Point of Rental neemt RentalTrax over

Point of Rental, een in de VS gevestigde leverancier van verhuursoftware, heeft RentalTrax, een Deense onderneming, overgenomen van verhuur- en inventarisbeheersoftwareleverancier WIOsoft .

RentalTrax heeft kantoren in Kopenhagen, Denemarken en Florida, met 5.000 gebruikers in Europa, Noord-Amerika en Australië. Dit is de derde acquisitie van Point of Rental in de afgelopen twee jaar, na zijn toetreding tot de Europese markt in 2016 door de overname van de Syrinx-software van Higher Concept Software in het VK, gevolgd door PartyCAD eerder dit jaar.

Chief executive Wayne Harris zei: “We kijken uit naar de introductie van Point of Rental bij RentalTrax-gebruikers zodat ze zien waarom duizenden bedrijven over de hele wereld ons zien als een partner, niet als een leverancier. Onze investering in onze ontwikkelings- en klantenserviceteams heeft ons in een positie gebracht waarin we geweldige software kunnen bieden aan een groot aantal bedrijven terwijl we de kwaliteit van de dienstverlening behouden waar we bekend om staan.”

Operations Manager Brian Maxfield van RentalTrax voegde toe: “We wilden ervoor zorgen dat onze gebruikers in goede handen waren. Wij geloven dat Point of Rental, met hun ervaring in de branche, reputatie voor kwaliteitssoftware en toewijding aan hun klanten, de beste ervaring voor die gebruikers kan bieden.”

Overig nieuws