Bauma-lancering voor nieuw model Multitel-autohoogwerker

Multitel Pagliero zal volgend jaar op Bauma in München een nieuwe autohoogwerker, gemonteerd op een 3,5 tons chassis lanceren.

De MZ 250 met 25 m werkhoogte is gemonteerd op een 3000mm Iveco Daily chassis en heeft een unieke industriële compactheid, manoeuvreerbaarheid “Up and Over” mogelijkheden en zijdelings werkbereik, zegt de fabrikant.

De beweegbare jib en het werkbereik maken het met de MZ 250 mogelijk om in een brede reeks toepassingen te werken, tot op een op een niveau van 2,5m onder het maaiveld.

Met het MUSA (MUltitel Self Adapting) reikwijdte systeem kan de hoogwerker het bereik automatisch aanpassen op basis van de werkbakbelasting en de configuratie van de afstempeling. Het systeem maximaliseert het bereik, afhankelijk van de hoek van de draaikrans, waardoor het werkbereik van de hoogwerker wordt vergroot.

Het compacte ontwerp weerspiegelt de grote Multitel machine met de dubbele telescopische giek zijdelings gemonteerd over de cabine en een grotere jib articulatie aan het einde van de bovengiek.

Het huidige bereik van de 3,5 tons Multitel machine range varieert van 14,5 – 27 meter werkhoogte en de MZ 250 is een supplement ​​aan de variëteit van de range. De MZ 250 omvat alle nieuwste technologieën van Multitel Pagliero met als doel een van de toppresteerders in zijn categorie te worden.

Het model zal worden getoond op Bauma 2019 samen met andere bestaande en nieuwe modellen.

Overig nieuws