Mammoet opent kantoor in Accra

Martijn Kuipers van Mammoet Midden-Oosten en Afrika lanceert het nieuwe kantoor

Nederlands internationaal heavy lift bedrijf Mammoet heeft een nieuw kantoor geopend voor de West-Afrikaanse regio in Accra, Ghana.

De nieuwe basis maakt deel uit van een plan om een ​​breder scala van gespecialiseerde diensten van de groep te bieden op het gebied van zwaar hijswerk en transport aan de West-Afrikaanse markt, via meer lokale ondersteuning en snellere reactietijden. De officiële opening van het nieuwe kantoor omvatte een receptie in de residentie van de Nederlandse ambassadeur, georganiseerd door de ambassadeur Ron Strikker.

De algemeen directeur van Mammoet West-Afrika, Harmen Tiddens, zei: “We zijn al vele decennia actief in West-Afrika en leveren zware hef- en transportoplossingen voor vele gerenommeerde klanten. Ghana is centraal gelegen in West-Afrika, en met zijn bloeiende economie en gastvrije cultuur is het niet meer dan logisch dat hier onze basis voor Mammoet West-Afrika is gevestigd. In combinatie met onze aanwezigheid in Nigeria heeft Mammoet zijn voetafdruk in West-Afrika aanzienlijk vergroot, en deze stap zorgt ervoor dat we onze klanten hier nog beter van dienst kunnen zijn. ”

Martijn Kuipers, managing director van Mammoet voor het Midden-Oosten en Afrika, voegde daaraan toe: “Wij geloven in de grote economische toekomst van West-Afrika en daarom positioneren we ons voor groei, niet alleen voor Mammoet, maar ook voor onze klanten in de regio.”

Overig nieuws