GMG benoemt directeur van Global Operations en European Product Support Manager

GMG Inc., een wereldwijde leverancier van hoogwerkermaterieel, heeft haar team uitgebreid met twee nieuwe benoemingen.

Craig Braun

Craig Braun neemt de positie in van directeur Global Operations. Braun heeft vele jaren ervaring in productie, operaties, logistiek en alle posities met betrekking tot productieapparatuur en componenten. Braun en zijn team zijn verantwoordelijk voor alle aspecten die verband houden met het fabriceren van bestaande en nieuwe GMG-modellen, qua controle, testen en certificatie, tijdige levering en alle GMG PDI en distributiedepots. GMG CEO Jim Tolle zei: “Mr. Braun biedt diepgaande kennis en ervaring met betrekking tot de productie van wereldklasse. Zijn ervaring en aandacht voor detail zullen GMG zeker helpen om het niveau van klanttevredenheid te bereiken dat een bedrijf nodig heeft in een snelle groei-modus zoals GMG. ”

 

Erik de Bruijn

Erik de Bruijn neemt de functie van European Product Support Manager op zich. De Bruijn, ook met vele jaren ervaring in de equipmentindustrie, is gevestigd in het Europese kantoor van GMG in Nederland. Het is zijn verantwoordelijkheid om alle functies met betrekking tot After Sales Support op te nemen, waaronder GMG’s Europese PDI en distributiedepot, productondersteuning en training. Jim Tolle zei: “Mr. de Bruijn begrijpt en erkent het belang van totale klantenondersteuning, een cruciaal onderdeel van het succes van GMG op de Europese markt. De heer De Bruijn heeft uitgebreide kennis met betrekking tot de technische aspecten van de steeds evoluerende machines van vandaag, in combinatie met het voortdurende creatieve denken van GMG en nieuwe innovaties is het zo belangrijk om iemand als de heer De Bruijn bij het GMG-team te voegen.”

Overig nieuws