Tienduizendste Hy-Brid schaarhoogwerker geproduceerd

De Amerikaanse schaarhoogwerkerfabrikant Custom Equipment heeft zijn tienduizendste Hy-Brid schaarhoogwerker geproduceerd.

De mijlpaalmachine, een HB-1430, werd gekocht door verhuurbedrijf Lift Works, hetzelfde bedrijf dat Hy-Brids eerste HB-1030 hoogwerker kocht in 2004, die nog steeds in de vloot van het bedrijf aanwezig is. De HB-1430 heeft een totale lengte van 1,76 meter en een totale breedte van 760 mm. Platformcapaciteit is 304kg.

Custom Equipment-oprichter Steve Kissinger zei: “Ik ben enorm trots op onze groei. Ik wist dat er behoefte was in de industrie, maar ik had geen idee hoe groot die vraag was. We zijn begonnen met het aanbieden van één model en het verkopen van minder dan 100 eenheden per jaar. Vanaf vorig jaar hebben we zes modellen aangeboden die wereldwijd worden verkocht. We hebben de hoogwerkers verbeterd naarmate we gegroeid zijn en luisteren naar de behoeften van onze klanten door productiviteitsfuncties toe te voegen zoals USB-poorten, gereedschapshouders en onderdelenladen. We hebben ook wijzigingen doorgevoerd om het rendement op investering voor onze klanten te verbeteren.”

Lift Works eigenaar Martin Starck voegde toe: “Klanten houden van deze hoogwerkers en we zijn zo blij met onze ervaring met Custom Equipment. Het compacte formaat en de hoge hijscapaciteit zijn de reden waarom we ze in het verleden hebben aangeschaft, en de reden waarom we dit blijven doen.”

Overig nieuws