Holland Lift stelt salesmanager aan voor Duitsland en Oostenrijk

Holland Lift heeft Jacco Hartkoorn aangesteld als salesmanager voor Duitsland en Oostenrijk.

Hij zal de nieuwe verantwoordelijkheid toevoegen aan zijn bestaande rol als internationale salesmanager, en neemt de nieuwe rol over van Johannes Becker, van Arbeitsbühnen Becker, aan het begin van het nieuwe jaar. De Duitse onderdelen- en dienstendochter Servi-Tec van Holland Lift blijft de volledige productondersteuning in de regio bieden. Hartkoorn is afgelopen maart toegetreden tot Holland Lift.

Jacco Hartkoorn

Holland Lift zei: “Wij danken Johannes Becker voor de vele jaren van nauwe samenwerking. Jacco kent onze producten en de markt omdat hij in het verleden in Duitsland heeft gewerkt. Op basis hiervan zijn we ervan overtuigd dat onze Duitse en Oostenrijkse klanten de beste service zullen krijgen.”

Overig nieuws