Els Lift introduceert de VM 6 verticale masthoogwerker

ELS LIFT, de in  Nilüfer/Bursa/Turkije gevestigde fabrikant van schaarplatforms en knik-telescoophoogwerkers heeft onlangs haar VM 6 verticale masthoogwerker geïntroduceerd.

Met een platformhoogte van 4,0m biedt de VM6 een effectieve werkhoogte van 6,0m.

De compacte afmetingen van de machine bedragen 1,40m lang met een h.o.h. wielbasis van 1,05m x 0,76m machinebreedte. De L x B  machineafmetingen zijn nagenoeg gelijk aan de platformafmetingen. Het hefvermogen van de VM6 bedraagt 240kg en het eigengewicht 910 kg.  De machine wordt aangedreven door een 214 V elektrisch systeem met 4 x 6V 225AH batterijen.

ELS LIFT maakt op dit moment een positieve ontwikkeling door met een snelle groei van hun afzetgebied. In meerdere Europese landen zijn inmiddels overeenkomsten met dealers afgesloten. Voor diverse landen wordt echter nog naar de juiste zakenpartners  gezocht; gesprekken hierover zijn in volle gang.

Alistair Palacioglu, Senior EMEA Business Development Manager  bij ELS LIFT zei: “ de introductie van de VM6 is een nieuw bewijs van onze vastberadenheid om een belangrijke speler op de Europese markt te  worden. De eerste batch productie machines is inmiddels geheel uitverkocht en hebben hun weg gevonden naar klanten in Turkije, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk “

Overig nieuws