Genie lanceert een financieringsplan voor variabele aflossingen

Logo Genie Terex

Genie heeft het nieuwe financierings- programma aangekondigd, dat klanten meer flexibiliteit biedt met betrekking tot terugbetalingen, waarbij betalingen verlaagd kunnen wanneer de zaken traag verlopen en verhoogd wanneer de cashflow sterk is.

De aankondiging van het bedrijf luidde: “Het Terex Seasonal Capital Repayments-programma biedt klanten de mogelijkheid om minder te betalen op moeilijke tijden wanneer ze extra cashflow nodig hebben om activiteiten te ondersteunen, te investeren of hun bedrijf uit te breiden. Ze betalen dan het verschil wanneer het bedrijf de verwachte hoogte bereikt.”

Jacco de Kluijver vice president sales & marketing voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten zei: “Seizoensgebondenheid leidt vaak tot een mismatch tussen inkomsten en uitgaven op verschillende momenten van het jaar, afhankelijk van de geografische locatie van een bedrijf. In Noord-Europese landen valt het laagseizoen bijvoorbeeld meestal samen met de koude, natte wintermaanden, van november tot maart. In andere landen dalen de inkomsten in mei als gevolg van terugkerende feestdagen, of van juli tot augustus, als gevolg van een combinatie van extreem hoge temperaturen en minder middelen tijdens jaarlijkse zomervakanties.”

Stuart McDowall, Europees directeur van Terex Financial Services: “Het vinden van de juiste balans tussen afnemende inkomsten en het betalen van vaste kosten is een veelvoorkomend probleem voor veel verhuurbedrijven. Het nieuwe Terex Seasonal Capital Repayments-programma is bedoeld om klanten te helpen hun investeringen van tevoren te plannen met een financieringsschema dat is toegesneden op het bieden van de extra ondersteuning die ze nodig hebben om hun cashflow te behouden wanneer hun bedrijf dat het meest nodig heeft. “

Overig nieuws