United Rentals roept Skyjack uit tot leverancier van het jaar

Het Amerikaanse United Rentals heeft Skyjack uitgeroepen tot Supplier of the Year voor 2018. De prijs werd uitgereikt tijdens de bijeenkomst van United Rentals Supplier in Minneapolis, Minnesota.

Senior-vice-president van Skyjack, George Fitchett, zei: “Ons team begrijpt het belang van het helpen van onze klanten bij het behalen van hun bedrijfsdoelen, dus we zijn zo dankbaar om een ​​prijs te ontvangen van een bedrijf met zo’n groot aantal apparatuur en leveranciers. Deze prijs is echt een weerspiegeling van het harde werk dat door veel mensen is voltooid en toont ons hele team dat ons gezamenlijke werk, dat onze klanten helpen hun doelen te bereiken, wordt gewaardeerd.”

United Rentals vice president van supply chain, TJ Mahoney, voegde toe: “Iedereen bij United Rentals was er trots op Skyjack de 2018 Supplier of the Year-prijs toe te kennen, een eer die ze ook in 2012 hebben gekregen. Skyjack is een buitengewone partner van United Rentals sinds 1997. Ze opereren boven verwachting en levering kwaliteit producten en service.”

Overig nieuws