ELS Lift trekt naar het VK

De Turkse hoogwerkerfabrikant ELS Lift heeft verhuurbedrijf Euro Mechanical Handling (EMH) benoemd tot distributeur in het Verenigd Koninkrijk.

EMH is gevestigd in Bellshill, nabij Glasgow, en is opgericht in 2009 en biedt een breed scala aan hoogwerkers, verreikers en vorkheftrucks voor korte of lange termijn verhuur. Het bedrijf, onderdeel van de ZL-groep, heeft Active Access in 2016 overgenomen en is ook distributeur voor Hyundai-vorkheftrucks. Het distribueert nu schaarhoogwerkers en masthoogwerkers evenals nieuwe verreikers van ELS.

ELS zegt dat het van plan is om later in het jaar rond het VK meer dealers te benoemen om andere delen van het land te dekken, samen met een distributeur voor Ierland. Daarnaast lanceert het binnenkort zijn nieuwe masthoogwerker, de VM6, die aan het einde van het eerste kwartaal in productie gaat. Deze machine biedt een platformcapaciteit van 240 kg, heeft een totale breedte van 760 mm en weegt 910 kg.

Overig nieuws