ASEAMAC en IPAF werken samen

President van ASEAMAC, Juan José Torres, en de CEO van IPAF, Tim Whiteman

De Spaanse vereniging van verhuur van machines en uitrusting (ASEAMAC) heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met IPAF om de uitwisseling van informatie-activiteiten en projecten mogelijk te maken die gunstig zijn voor beide partijen.

Als onderdeel van deze overeenkomst kunnen leden van ASEAMAC nu elk jaar deelnemen aan IPAF tegen een gesubsidieerd tarief. Zodra ze zijn aangesloten, kunnen ASEAMAC-leden IPAF-trainingen verzorgen door een IPAF Training Center te worden of door onafhankelijke instructeurs die zijn getraind door IPAF senior-instructeurs.

In beide gevallen zorgt IPAF ervoor dat de training van de instructeurs voortdurend wordt bijgewerkt. Onder de overeenkomst kunnen leden van IPAF-leden lid worden van ASEAMAC tegen een gereduceerde prijs, zodra aan de voorwaarden is voldaan.

IPAF zal ook sprekers of panelleden laten toetreden tot conferenties en vergaderingen die relevant zijn voor het onderwerp van het evenement. De twee organisaties zullen samenwerken in veiligheidsevenementen en campagnes en zullen gezamenlijke ondernemingen bekendmaken via hun communicatiekanalen. Bovendien profiteren beide van speciale prijzen voor elkaars evenementen en activiteiten.

De overeenkomst ondertekend door de president van ASEAMAC, Juan José Torres, en de CEO van IPAF, Tim Whiteman, heeft tot doel samen te werken aan kwesties die beide entiteiten gemeen hebben.

Overig nieuws