TVH Americas benoemt president

TVH Americas heeft Dirk von Holt tot nieuwe president benoemd.

Von Holt kwam in 2005 bij het bedrijf en heeft een schat aan kennis van de industrie. Als vice-president verkoop en marketing was hij betrokken bij het stroomlijnen van de organisatorische processen van TVH en het opzetten van een netwerk van distributiecentra. In zijn nieuwe functie zal hij strategisch leiderschap blijven bieden en een structuur helpen creëren voor de ontwikkeling van TVH.

“De afgelopen 13 jaar was Dirk een waardevol en vertrouwd lid van het TVH-team”, zegt Els Thermote, chief executive officer. “Hij is bij uitstek geschikt om onze groei voort te zetten en ons bedrijf naar de toekomst te brengen. Dit is een spannende tijd voor TVH. Ik ben enthousiast en ervan overtuigd dat Dirk’s ervaring, toewijding en leiderschap zijn succes zullen verzekeren in deze nieuwe rol.”

Overig nieuws