UK-lancering voor Power Tower Duo

De Britse hoogwerkerfabrikant Power Towers lanceerde gisteren de Europese versie van zijn opgewaardeerde Power Tower – de Power Tower Duo op de Executive Hire Show in het Verenigd Koninkrijk.

De Duo is sinds vorig jaar geleverd aan enkele klanten in het Midden-Oosten en is gebaseerd op de standaard Power Tower met een werkhoogte van 5,1 meter, een platformcapaciteit van 250 kg, een totale breedte van 780 mm en een totale lengte van 1,6 meter, maar is geschikt voor twee personen in plaats van één. Hij weegt 396 kg, 54 kg meer dan de gewone Power Tower, voornamelijk als gevolg van de toevoeging van vier stabilisatoren en bevestigingslippen, die het mogelijk maken om twee personen te dragen, voor toepassingen binnen en buiten.

Power Towers lanceert de Europese versie van de nieuwe Power Tower Duo

Overig nieuws