LGMG Europe BV breidt verkoopteam verder uit

Na de eerdere aanstelling van Hans Aarse, als Senior Advisor, (artikel 1 februari 2019) breidt LGMG EUROPE BV haar verkoopteam nu verder uit met de aanstelling van Maurice Jassies als Sales Manager Benelux.

Maurice Jassies

Maurice komt per 1 maart a.s. over van de Nederlandse fabrikant Dutch Crane Factory waar hij gedurende de afgelopen 2 jaar werkzaam was als Head of Sales and Marketing.

We spraken met Hans Aarse over de aanstelling. Hij zei: “Maurice heeft de afgelopen twee jaar zijn sporen in de hoogwerkerbranche meer dan verdiend, in een markt die voor hem aanvankelijk nieuw was. Zijn eerdere ervaring als zelfstandig ondernemer in de logistieke en marketing sector, en zijn inmiddels opgedane ervaring binnen onze sector, hebben ons er van overtuigd dat Maurice de juiste aanvulling is op ons team wat zich in een sterk opbouwende fase bevindt. Ik zie er dan ook naar uit om samen met Maurice en het verdere managementteam onze doelstellingen waar te maken.”

LGMG EUROPE BV is een, sinds september 2018 in Spijkenisse gevestigde, volle dochteronderneming van de Chinese fabrikant Lingong Group Lingang Heavy Machinery Co. Ltd. en behoort tot de top 4 Chinese fabrikanten van constructiemachines, waaronder volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde hoogwerker productiefaciliteiten. Vanuit het Europese distributiecentrum in Spijkenisse wordt verkoop, service en onderdelenleverantie verzorgd aan het groeiende dealernetwerk en het gestaag groeiende klantenbestand onder Europese verhuurbedrijven.

Voor nadere informatie e-mail Hans Aarse op hans.aarse@lgmg.com.cn of telefonisch op 06-30 421042. 

Overig nieuws