Nieuwe Power Towers voor Loxam

Jonathan Dawson van Power Towers (L) bezegelt de deal met Marc Haverschmidt van Loxam Nederland
Kantoor en schoolKantoor en school

Loxam Nederland heeft een “aanzienlijk” aantal nieuwe Power Towers Pecolift modellen en Nano SP zelfrijdende hoogwerkers gekocht, samen met een aantal Power Tower push-around hoogwerkers.

De ultracompacte Pecolift heeft een werkhoogte van 3,5 meter en heeft geen hydrauliek of batterijen. De Nano SP heeft een voetafdruk van slechts 1,2 meter bij 750 mm en biedt toch een werkhoogte van 4,5 meter en een platform van 1,5 meter lang en een platformcapaciteit van 200 kg. Het totale gewicht is 478kg. Het bedrijf heeft ook verschillende originele push-around modellen besteld met een werkhoogte van 5,1 meter.

Algemeen directeur van Loxam Nederland, Marc Haverschmidt, zei: “Loxam wil een voortrekkersrol spelen in de verhuur van hoogwerkers. Power Towers is een waardevolle partner die betrouwbare low level hoogwerkers produceert die tegemoet komen aan de behoefte van onze klanten om meer traditionele oplossingen te vervangen door veiligere alternatieven die bijdragen aan hun bedrijfsresultaat.”

Fleetmanager Danny Wesselius voegde hieraan toe: “Met de toevoeging van het Power Towers-product aan onze vloot, voorzien we in een behoefte van onze klanten aan een meer gediversifieerd productaanbod. Werk moet in een steeds sneller tempo worden voltooid en deze producten vullen het gat op als onze klanten op zoek zijn naar een alternatieve oplossing voor hun werk op hoogte.”

Jonathan Dawson, directeur van Power Towers, zei: “Onze producten leveren een positieve bijdrage aan jobsites, met name op het gebied van veiligheid en efficiëntie op het werk. We zijn uitermate tevreden met deze aanzienlijke uitbreiding van de vloot van Loxam in Nederland.”

Overig nieuws