Aertssen opent kantoor in Abu Dhabi

Greg Aertssen (tweede van links), zijn kleinkinderen en Tony Nuyts openen het nieuwe gebouw

De Belgische internationale heavy lift en transport specialist Aertssen heeft een nieuw kantoor in Abu Dhabi geopend voor de Aertssen Machinery Services operatie.

Het 2.000 vierkante meter grote complex beschikt over kantoorruimte, werkplaatsen en magazijnen en zal het nieuwe hoofdkantoor worden voor de kraanafdeling van het bedrijf in die regio. Meer dan 250 klanten, leveranciers en medewerkers woonden de openingsceremonie bij.

Tony Nuyts, General Manager van Abu Dhabi, zei: “In het afgelopen anderhalf jaar hebben we hard gewerkt om dit gebouw te realiseren en we zijn heel blij dat we deze locatie met het hele team kunnen betreden.”

Greg Aertssen, CEO van Aertssen Group, voegde toe: “We hebben ervoor gekozen onze Vlaamse roots te koesteren en de gevel te laten bouwen met identieke stenen zoals op het hoofdkantoor in Stabroek, België. We zijn ervan overtuigd dat de Vlaamse knowhow met een focus op kwaliteit en veiligheid, in combinatie met lokale expertise ons onderscheidt van de concurrentie. We zijn hier om te blijven.”

Overig nieuws