LGMG Europe stelt Peinemann Hoogwerksystemen aan als dealer

LGMG Europe BV, onderdeel van de Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG) is per 1 maart j.l. een non exclusive dealerovereenkomst aangegaan met Peinemann Hoogwerksystemen BV.

LGMG behoort tot de top 4 van Chinese machinefabrikanten voor diverse industrieën, waaronder een volledig geautomatiseerde hoogwerker divisie waar via gerobotiseerde productie een volledige lijn schaarhoogwerkers en knik-teleskoophoogwerkers geproduceerd wordt.

Peinemann biedt het volledige leveringsprogramma van LGMG-producten aan, variërend van schaarhoogwerkers in werkhoogtes van 5,60 – 16m werkhoogte, ruw-terrein schaarhoogwerkers tot 18m werkhoogte en (knik) teleskoophoogwerkers van 14 – 32m werkhoogte.

De LGMG-range aan schaarhoogwerkers van 5,60 – 14m werkhoogte kunnen vrijwel allemaal geleverd worden in zowel hydraulische als “direct E-drive” rijaandrijving, waarmee LGMG een directe voorsprong op de markt genomen heeft.

Directe voorsprong op de markt

De LGMG elektrische schaarhoogwerkers kenmerken zich door een lange levensduur met extreem sterke scharenpakketten, het gebruik van gerenommeerde componenten, verbeterd remvermogen door optimalisatie van het elektronisch controlesysteem en een geavanceerd stuurmechanisme waardoor minder slijtage aan de wielen optreedt.

LGMG hanteert maandenlange testprocedures alvorens hun producten in de markt te zetten. Binnen het, volledig in eigen beheer opgezette, Research & Development Center wordt voortdurend gewerkt aan een up to date bedrijfsvoering en innovatievermogen, teneinde veilige, efficiënte, betrouwbare en milieuvriendelijke hoogwerkers wereldwijd te kunnen distribueren.

Peinemann Hoogwerksystemen BV is erg blij met de samenwerking en hoopt samen met LGMG EUROPE BV ook Nederland te kunnen overtuigen van hun producten. Een eerste substantiële order is daartoe inmiddels gedeeltelijk aan Peinemann uitgeleverd.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via hans@lgmgeurope.com of via telefoon +31 6-30 421 042

Overig nieuws