JLG introduceert achteruitrijcamera

JLG Industries biedt nu een achteruitrijcamera-optie voor alle SkyTrak-verreikers en de JLG G5-18A. Het systeem beschikt over een ingebouwde microfoon en luidsprekers, zodat de bediener activiteit op het bouwterrein buiten de cabine kan horen.

“Veiligheid betekent dat we zichtbaarheid hebben op alle gebieden van de jobsite”, zegt John Boehme, senior productmanager verreikers. “Onze nieuwe achteruitrijcamera geeft bedieners extra vertrouwen in het veld, of ze nu overdag of ‘s nachts werken.”

Andere kenmerken van de weerbestendige camera zijn touch-buttons om de instellingen te regelen, een zicht van 120 graden met een scherm van 250k pixels, een lens van 2,1 mm, een ingebouwde verwarming en 30 infrarood-illuminators voor een superieur nachtzicht.

De weerbestendige monitor is voorzien van een zeven-inch TFT-LCD kleurendisplay, verlichte knoppen met afneembaar zonnescherm en afstandsrasterlijnen om de nabijheid van objecten te meten.

Overig nieuws