Haulotte gaat samenwerken met Zhongneng United

Haulotte is een samenwerking aangegaan met het grote Chinese verhuurbedrijf Zhongneng United Digital Technology.

Onder de overeenkomst zullen de bedrijven samenwerken om een ​​uitgebreid productverhuur- en serviceaanbod in het land te bieden, in eerste instantie elektrische schaarhoogwerkers die Haulotte levert. Zhongneng United heeft een snelle groei gezien sinds de oprichting in 2016 en investeerde in duizenden schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en spinhoogwerkers, zei het bedrijf. Het heeft een compleet marketing-, service-, warehousing- en logistieknetwerk opgezet in 21 provincies en 32 steden in het hele land en zegt dat het in totaal meer dan 10.000 klanten heeft.

Damien Gautier, managing director van Haulotte Asia Pacific, sprak lovend over de samenwerking met Zhongneng United. “Ik ben erg blij dat we een overeenkomst hebben bereikt met China’s topverhuurbedrijf. Haulotte is bereid om de meest geavanceerde producten en diensten van de beste kwaliteit aan onze partners te leveren en onze ervaring op de wereldmarkt te delen om de ontwikkeling van grote verhuurbedrijven zoals Zhongneng United volledig te ondersteunen. Helpen bij het ontwikkelen van partners is een van de strategieën van Haulotte in China, ook de belangrijkste strategie.”

Wang Zhijun, algemeen directeur van Haulotte China, voegde hieraan toe: “De verhuurmarkt voor hoogwerkers in China groeit nog steeds, met veel ruimte voor ontwikkeling. De samenwerking tussen beide partijen zal meer waarde creëren voor de markt en de industrie. ”

Yang Tianli, oprichter van Zhongneng United, voegde toe: “Ik denk dat hoewel Haulotte uit Europa komt, de toewijding aan de markt en vastberadenheid om zich op de Chinese markt onder leiding van Damien en Wang te ontwikkelen, samenvallen met onze denkwijze. Het legt ook de basis voor onze samenwerking.  We zijn Haulotte zeer erkentelijk voor het feit dat zij zich bij ons vervoegen om de kans te grijpen en de verhuurmarkt voor bouwmachines en hoogwerkers te stimuleren om zich krachtiger en gezonder te ontwikkelen.”

Overig nieuws